След като миналата година грабна короната Miss top of the world,

...
След като миналата година грабна короната Miss top of the world,
Коментари Харесай

„Miss top of the world” Елизабет Методиева води красавици от цял свят в Пловдив!

След като предходната година сграбчи короната „ Miss top of the world ”, Бети Методиева даде на България шанса да семейства влиятелния конкурс за хубост , научи HotArena .

Моделът и всемирски кореспондент показа повече от почтено родината си и като победител имаше опция да избере мястото на осъществяване на идващото издание. Бети се спря на Пловдив. Именно там от 15 до 19 септември целият свят ще се събере на една сцена . „ Не на вятъра избрах Пловдив. Първо съвсем всички събитие са в София, а аз желаех нещо друго. Второ, както знаем Пловдив е определена за европейска столица на културата 2019-та и желаех да покажа на света какви хубости крие този град`, стимулира избора си Методиева.

Още на 14 директорката на състезанието ще бъде посрещната персонално от миналогодишната победителка. На 15 септември всички претендентки ще дойдат в Пловдив, а на идващият ден е проведена опознавателна разходка из града. Бети им е подготвила и шумно Welcome празненство, с което хубавиците от целия свят да добият визия по какъв начин се забавляваме в България. 

“Искаме да има от всичко по доста за нашите участнички. Ще има обиколки из културни забележителности, подготовки, само че и развлечение. Нека им бъде прелестно и след време на драго сърце да описват за престоя си тук по този начин както аз постоянно ще описвам за моето странствуване в Делхи, Индия “, споделя разчувствана от идното Методиева.

Финалната церемония вечер ще бъде на 19 септемвери. Събитието ще се организира в хотел „ Санкт Петербург “, където ще бъдат и настанени участничките. Елизабет ще бъде основно настоящи лице в журито , което ще избере новата „ Miss top of the world` и дава обещание да е строга и обективна. Тя издава, че крайният й избор няма да се базира смао на представянето в самата вечер, само че и на цялостното държание на девойките по време на престоя им у нас. За нея доста значими са освен хубостта, само че и културата и държанието , написа " Телеграф ".

Методиева ще съобщи с наслада короната на идната й носителка и се надява да изпита всички позитивни страсти, през които самата тя мина в последните месеци. „ През тази година ми се случиха прелестни неща. Сбъднах една от най-големите си фантазии, реализирайки се и на тв екран. Титлата никой не може да ми я вземе и тя си остава за мен вечно, в този момент просто ще прибавим още една прелестна дама в семесйтвото на Miss top of the world ”, споделя хубавицата.

Бети Методиева не крие, че към този момент няма самообладание да пристигна време за красивата напдревара в Пловдив. Така тя ще си върне прелестните мемоари от предходната година в Индия, когато получи короната. А тазгодишният конкурс ще бъде не по-малко забавен , тъй като се обрисува грубо състезание сред доста почтени за купата девойки от целия свят.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР